20.0 ° C  
Zonnig
Geen reclame-inkomsten meer
Zoals u wellicht gemerkt hebt is onze website vrij van advertenties geworden, door velen werden de advertenties als storend ervaren. Omdat wij, mijn vrouw en ik, zonder enige vorm van vaste inkomsten leven zijn wij zoveel mogelijk zelfvoorzienend en dat lukt heel aardig.

Maar ook wij moeten de rekeningen betalen voor electra, internet, e.d. Om dat geld bij elkaar te krijgen verkopen we onze eigen producten, verzorgen wij luchthavenvervoer vanuit en naar Somogy en Baranya, ook organiseren wij regelmatig workshops. Voor onze eigen producten en diensten blijven wij nog wel op een bescheiden wijze reclame maken.

Daarnaast is het weerstation voor ons een redelijke kostenpost. Het weerstation bestaat uit acht sensoren, een ontvanger, een bliksemdetectie, een minicomputer en een server. Deze onderdelen vergen onderhoud en er moet regelmatig iets vervangen worden. Daarnaast zijn er ook kosten verbonden aan de website zelf. De kosten voor het weerstation werden altijd gedekt door de reclame-inkomsten, die inkomsten zijn nu dus weggevallen.

Als u de dagelijkse weerberichten en andere weerdiensten van Weerstation Hongarije waardeert dan waarderen wij een kleine donatie van u zeer bijzonder. U kunt als donateur op deze pagina vermeld worden. Geef daartoe bij uw donatie aan dat u vermeld wilt worden en onder welke naam.

Klik voor het overmaken van uw donatie via PayPal op de knop "doneren" hieronder. U kunt uw donatie ook overmaken op NL29 INGB 0000 0747 70 t.n.v. J.A. van Ruitenbeek.

Bij voorbaat dank voor uw donatie!
Contact | Copyright & Cookies | Over het Weerstation | Meten is weten