21.4 ° C  
Gedeeltelijk Bewolkt

Budapest (vliegveld) - Somogy of Baranya - Budapest v.a. 20.000 HUF


Weerwaarschuwing
Er zijn voor vandaag geen waarschuwingen van kracht.

Vandaag

Morgen

Verklaring van de symbolen
Wind
Sneeuw, ijzel en gladheid
Onweer
Mist
Hitte
Koude
Regen

Verklaring van de kleurcodes

Wit
Geen gegevens bekend.
Groen
De weersomstandigheden leveren geen direct gevaar op.
Geel
De weersomstandigheden kunnen gevaarlijk zijn maar er zal eerder sprake van overlast dan van gevaar zijn. De weersomstandigheden die worden verwacht zijn niet ongebruikelijk maar wees wel op uw hoede, zeker bij activiteiten buitenshuis. Blijf de weersverwachtingen en waarschuwingen in de gaten houden en neem geen enkel vermijdbaar risico.
Oranje
De weersomstandigheden zijn gevaarlijk. Er worden uitzonderlijke weersomstandigheden verwacht. Schade en letsel zijn zeer wel mogelijk. Er bestaat potentieel gevaar voor mens en dier. Wees oplettend en houd u geregeld op de hoogte van de laatste weerberichten en waarschuwingen. Wees u bewust van de vermijdbare en onvermijdbare risico's. Volg elk advies dat door de autoriteiten wordt gegeven op.
Rood
De weersomstandigheden zijn zeer gevaarlijk. Er worden zeer uitzonderlijk weersomstandigheden verwacht. Grote schade, ongevallen en/of lichamelijk letsel zijn zeer wel mogelijk. Er bestaat een serieus gevaar voor mens en dier. Houd uzelf zeer regelmatig op de hoogte van alle details van de weersontwikkeling en waarschuwingen. Volg opdrachten en adviezen van de autoriteiten op en bereid u voor op buitengewone situaties en maatregelen.

Neem iedere weerwaarschuwing serieus
Een weerwaarschuwing wil niet zeggen dat u of uw omgeving door de te verwachte weersomstandigheden, of de gevolgen daarvan, wordt getroffen. Neem desalnietemin iedere waarschuwing serieus, een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.

Meer informatie bij meteoalarm.eu


Contact | Copyright & Cookies | Over het Weerstation | Meten is weten